16 January 2011

Bertemu & Perpisahan 2011

SELAMAT TINGGAL RAKAN-RAKAN 1989-2011

Bertemu dan berpisah
Adat manusia biasa
Hilang di mata tapi di hati tidak lupa
Berdoalah kita agar aman dan sentosa
Semoga dapat kita berjumpa di lain masa
Semoga dapat kita berjumpa di lain masa




TERIMA KASIH DAUN KELADI


ADA USIA KITA BERJUMPA LAGI


PADA SUATU HARI NANTI


JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA:


1. Uncle Mahyudin (Senior Pengunjung Taman Tasik Shah Alam)
2. Abe Luvis
3. Brader Radhi (Yg Ariff)
4. Brader Shawal (Shah Dean)
5. Brader Kamarul
6. Kak Long Robi
7. Kak Long Maisarah
8. Brader Jeyamurali (J)
9. Brader Sharafi 
10. Brader Lan Chef
11. Brader Bob Huzaily
12. Kak Long Turizah
13. Brader Shariff (Proton)
14. Brader Hadi
15. Brader Dan (Barefoot Runners)
16. Kepada kawan-kawan yang tidak dapat hadir pada malam ini..



UCAPAN KHUSUS untuk PARA SAHABAT "budak kecik"

Asalamualaikum kepada rakan-rakan yang teman hormati sekalian.. teman dah tak tau nak cakap apa kat korang nih... cuma teman amat terhutang budi kepada korang semua.. pertama teman nak ucapkan MOHON MAAF sekiranya tempoh perkenalan teman dengan korang semua..dari teman dilahirkan 1989 hingga lah ke hari ini 2011. jika ada tersalah bahasa, tergurau kasar, tersakit hati dan apa jua.. teman nak mohon maaf banyak-banyak.. dari hujung rambut hingga hujung kaki.. teman da anggap korang semua da macam abang-abang dan kakak-kakak angkat teman.. 

Kepada yang sudi merangka program makam malam besar-besar dan termasuk hadiah (Posh Bag ADIDAS).. teman nak ucapkan.. jutaan terima kasih kepada Pengerusi Majlis makam malam pada 14.1.2011.. korang semua memang "THE BEST FRIENDS IN THIS WORLD" jasa-jasa korang semua.. akan teman pegang dan di ingati sampai bila-bila..


Akhir sekali.. sesi berkaraoke kat Hotel Quality SHAH ALAM memang gilo dibuat nya dari malam ke pagi-pagi buta... hahahaha... baru korang tahu ye.. suara den tahap mana... hehehe.. 


MAKAN SEAFOOD PADA 14.1.2011



Budak Kecik N The Gang






Kata-Kata Uncle Akan Ku Pegang Sehingga Sukses..











MISI DAN TANGGUNGJAWAB SUDAH SELESAI..

5 comments:

ruby said...

Salam pada dak kecil imran.. Erm.. Cam nak nangis pun ada gak nih, huk3.. Kak long Robi nak wish all d best imran.. Buat yg terbaek ok.. Jgn luper kitorg kat sini. Sure rindu gelagat bawah umur imran.. Teringat plak masa g event sumbat 5 org 1 keta dgn abang2 angkat imran yg lain.. Lps ni, kurang sorang.. :(

lifesaver said...

X sangka shawal yg baik pun leh bg telur kat dek kecil....hahaha. Aksi korang telah buat abe gelak sampai sekrg. Kpd Imran, all the best in your future undertaking !!!

Mata Gangsa said...

dak kecik da tak tau cakap pe lagi... rasa terharu pon ada... baru je kenal beberapa tahun.. da kene g jauh2..samada sekejap..atau beberapa tahun.. tp xpe.. klau teman dapat ke area KL... hehe.. leh lg lepak sama2 @ al ali / hakim.. yehaaaa.....

huda jebat said...

sweetnyaa sambutan Birthday ni. aww :D haha. anyway, Happy Birthday ya ! :D

Mata Gangsa said...

dik huda..> majlis perpisahan ler... huhuhhhhuu..

Berita FIFA.COM