02 August 2009

ADIDAS KING OF THE ROAD 2009 SHAH ALAM



Event : ADIDAS KING OF THE ROAD 2009
When : 02.08.2009
Where : STADIUM SHAH ALAM
Time : 06.30 am (started)
Group : Men Open (A415)
Distance : 22KM
Timing : 01`55`12
Ranking : ???
Shoes : ADIDAS OZWEEGO 365

-
Cerita-ceriti..!! heheeheh.. jeng jeng jengggggg... pada suatu pagi.. d satu event yang digelar AKOTR 2009... huh event yang menjadi penutup bagi kamus aku laa... pertama lepas jer event men health putrajaya aku da agak.. aku mmg x boleh blah untuk event yang mendatang..!! huuu kaki aku masih lg injured.. dr lutut ke buku lali ke tapak kaki (sebelah kanan).. AKOTR kali nie mmg aku just training ala kadar jer.. di sebabkan kaki ku yang x seberapa bagus.. da laa nk lari 22km.. confirm aku K.O...!
-
Ketibaan M.B Selangor bagi melengkap kan upacara pelepasan para pelari..!! aku n the geng mcm biasa dok depan sekali... Pooom... pistol tue mengaum..!! haa pe lg.. aku troz ganyang jantung aku..!! eheheh.. mula2 da terlajak jalan.. tp xper.. terlajak pon dalam 4 meter jer.. huuuu salah jalan laa... (jangan mcm Seremban udah ler).. dpt ler rasa jd group leader dlm 5 saat jer.. huuu sbb pelari kenya terlajak kaw2 punya.. pastu depa kejar balik... heheheeh...
-
Awal2 daa kene gear 1..! sbb bukit bukau huuuuuu mampos aku nk tawan nie.. pergi pon kene daki.. balik pon kene daki.. humaihhhh letihhhhh...!! tp laluan kali nie mmg 100% bagi tekanan pada pelari2 elit..! heheeh nak kata jalan rata pon susah nk ckp.. sbb nya laluan memang turun naik... turun naik... dari mula.. tengah .. akhir.. semua nya berbukit..! bukit xde la tinggi mana.. tp boleh makan.. hehehe korang ingat makan tue senang la yer.. nie makan tenaga..!! tue yang aku x nak..! daa la kaki aku sakit.. perhhhh layan punya layan.. lutut aku terasa terhentak masa nak turun dari bukit.. huuuuuu pedih..! tp tahan jer..! tak lama tue tapak kaki aku pulak..! ermmm x dpt aku nk Follow Uncle Alam Shah..!! huuu mission failed..!
-
Nasib baek perot aku x meragam..!! cuma condition badan jer x seberapa baik.. so aku lebih banyak berjalan tiap kali nampak bukit..! ermmmm teman aku ketika berjalan.. hehehe
Encik Mohd Fadzli Mohd Yusoff.. masa tu aku da mula x betul.. jiwa kacau.. tengok lak bukit pada 2km terakhir.. hurmmm lagi ler aku mental... terpaksa daki dengan hati terpaksa.. masa tue da bertembung pula dengan peserta 11km.. punya la ramai.. huuuu kaki makin lama makin sakit... ermm apa2 pon aku mesti sampai bawah 2jam 20minit.. klau x.. takde ler medal untuk aku nnti... ingatkan finishing line kat area stadium tu.. sekali kene masok lak dalam.. ermm da mcm larian Olimpik lak.. ermmm nasib baek x press abis masa kat bukit Kayangan.. klau x.. mau bernafas ibarat lembooooo...!! hati pon da naik lega. sampai jua akhirnya dengan masa 1jam 55minit (berlari.. berjalan..berlari n berjalan).. sebab abis jer event nie aku akan berehat sebulan lebih... smpai ler raya nnti.. baru la start meyertai mana2 event.. nak kasi rest sepenuh nya.. kaki aku da rosak kot.. lebih baik aku berehat panjang..!
-
sekian terima kasih.!
hak cipta terpelihara en imran..!!

3 comments:

adek dush said...

perghhh...lari jalan...lari jalan...1:55...mantap bro...tahniah!
kaki ko panjang bro...
sekali langkah mcm 2x langkah aku lari...hehe

KC said...

URGENT: TO ALL PARTICIPANTS OF ADIDAS KING OF THE ROAD 09
A FRIEND OF MINE WENT MISSING DURING THE RUN.
NAME: GARY LEON ROBERT
REGISTRATION NUMBER: A793
HE WAS WEARING THE ADIDAS VEST AND WHITE SHORTS, RUNNING WITH BASKETBALL SHOES.
HE WAS LAST SEEN WALKING AWAY FROM THE AMBULANCE IN THE STADIUM.
http://www.youtube.com/watch?v=6z2VtfcXlvI
DID ANYBODY SEE ANY FALLS OR SUSPICIOUS EVENTS?
IF YOU HAVE ANY INFORMATION, PLEASE CONTACT ME AT 012-3802133 OR 016-977 8919
PLEASE PASS THE WORD AROUND.
THANK YOU.

kaki LARI said...

huhu..tahniah bro....okeyla tu timing...mmg kne rehat tu..muscle kne rest..tu yg lagi snang injured..orait..jumpe lagi nti..

impossible is nothing..

Berita FIFA.COM