25 December 2009

Kembali Memanaskan Enjin Sesi 2010

Acara = Sesi Latihan Ringan 2010
Tempat = Taman Rekreasi Raja Lumu
Sesi = Memanaskan badan
Masa = 00:47:21
-
Haha, tak sabar-sabar menantikan 1 Januari 2010... setelah sekian lama enjin 2009 mengalami kerosakkan yang agak serius.. korang semua tau kan pe dia maksud enjin... selepas sebulan aku di rehatkan dari semua acara.. akibat kerosakkan gear box (ankle) heheeheehe.. kini masa memanaskan badan telah tiba.. pada pagi 25-12-2009.. hari pertama aku memanaskan enjin (badan) di Taman Rekreasi Raja Lumu... pada masa yang sama.. pace aku memang x hilang lagi.. cuma ketahanan.. mental.. dan kekuatan yang aku kene tetapkan balik.. tune da lari beb... mampos aku nak bikin balik nie... hehehehe seperti mana yang dikatakan.. Back To Basic... walaupun gear box (ankle) masih lagi ada kesan sedikit benjolan... tapi aku rasakan.. latihan 2010 sudah boleh dimulakan..
-
Sasaran aku 2010 kali ini.. memang agak sukar untuk dilakukan... cuba mendapatkan masa 1km dalam perantaraan 3.30 minit ke 4.00 minit... huhuhhuuu "impossible is nothing" kata-kata yang aku pegang selama ni... latihan pada minggu terakhir 2009 sekadar latihan warming up sahaja.. tiada aktiviti push to power.. maklum lah.. enjin baru dipulihkan.. takut terkejut lak nnti.. heeheh..
-
6 hari sahaja lagi... aktiviti PUSH TO POWER akan dilaksanakan bagi mendapatkan kembali ketahanan... mental... dan kekuatan... 01.01.2010
-

2 comments:

zuddin said...

wow... bro, dah nak mulakan aktiviti push to power nampak... bagus2.. keep going, Impossible Is Nothing... :)

" C.A.R's 39 " said...

masa itu emas..
dok lama2 rest pon.. da naik mental..
hahaha

Berita FIFA.COM